Wat houdt de functie in?

Achter onze producten gaat een wereld van logistiek schuil, van het boerenerf tot aan het magazijn van de partner en van het rolluik bij de distributeur tot de laadklep van de vrachtwagens. Marqt zoekt mannen en vrouwen met spierballen en logistiek inzicht om het lossen, registreren en perfect neerzetten van de voorraad in goede banen te leiden. Een job met gewicht en afwisseling, of je nu de winkel inricht, kwaliteit checkt of praat met partners, collega’s en klanten.

Over Marqt

Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol

Als senior logistiek medewerker werk je met je hoofd én je handen. Hard werken, maar je ziet snel resultaat. Je werkt iedere dag met gedreven, vrolijke collega’s om de vracht optimaal en op tijd te verwerken, zodat onze klanten weer binnenlopen en denken: wat een fijne winkel. Je vult de schappen volgens fifo-principes, checkt de kwaliteit (THT), toont initiatief en denkt mee over innovaties. Met je werklust en ervaring ben je een voorbeeld voor het team.

Het zal je niet verbazen dat de klant voor ons het allerbelangrijkst is. Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, de weg te wijzen of te adviseren, of je nu tien pakken melk in je handen hebt of net een kar vol kruiden de winkel in duwt. In ruil hiervoor krijg je ruimte voor eigen inbreng en creatief ondernemerschap, en mogelijkheden door te groeien binnen onze organisatie. Je werkzaamheden samengevat:

  • Logistiek werk -Voorraad lossen, registreren en opbergen voor 100% kloppend magazijnbeheer. Samen met de afdelingsmanager zorg je ervoor dat de basis altijd op orde is; van juiste bestellingen tot geordende schappen, minimale derving, goede klantbediening, etc.
  • Ondersteuning afdelingsmanager -Je helpt de winkel schoon, netjes en klantvriendelijk te houden. Je voert schappenplannen door en coördineert teams via heldere instructies als producten binnenkomen, moeten worden bijgevuld of in het magazijn weggezet. Is de afdelingsmanager afwezig, dan val jij voor hem of haar in.
  • Klanten helpen -Je bent regelmatig op de winkelvloer. Willen klanten iets weten? Help ze snel, vriendelijk en gericht. Weet je iets niet, roep er een collega bij. Of nog beter: vraag het zelf even na. Hoe meer je leert, hoe beter je een volgende klant kunt helpen.
  • Teamwork -Je werkt met leuke, enthousiaste en flexibele collega’s. Je helpt elkaar en werkt goed samen, springt bij en stelt je hulpvaardig op, ook als jij of je collega bijvoorbeeld een dienst wilt ruilen.

Wie zoeken wij?

Als ideale senior logistiek medewerker ben je klantgericht, pragmatisch en zelfstandig, maar ook in staat goed samen te werken, te coördineren en aan te sturen. Je neemt verantwoordelijkheid. Daarbij hopen we dat je:

  • op zoek bent naar een parttime/fulltime baan (16-40 uur per week);
  • enthousiast bent, weet te inspireren en mensen vanuit die motivatie in beweging krijgt;
  • van aanpakken weet en goed samenwerkt in teams;
  • verkoopkansen ziet en deze optimaal benut;
  • in (de buurt van) de stad woont waar de winkel gevestigd zit;
  • flexibel bent en beschikbaar tijdens de openingstijden van onze winkel (ook avonden en weekenden).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen mail dan naar Gerjan Mengerink, winkelmanager, bl-haarlemmerstraat@marqt.nl