Wat houdt de functie in?

Marqt maakt kant-en-klaar gerechten met de mooiste producten uit onze winkel, iedere dag vers en volgens origineel recept. In de keuken in Amsterdam West werken gepassioneerde chefs aan smaakinnovaties: korreltje peper hier, snufje komijn daar en altijd de radio op volume tien. Geen gerecht zou bijtijds de deur uitgaan als we geen teams hadden voor inpakken, afwassen en schoonmaken. Wil jij zo’n helpende hand zijn in onze keuken? We maken graag kennis met je.

Over Marqt

Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk alternatief voor de supermarkt. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, onze partners en hun prachtige producten.


Wie zoeken wij?

Als medewerker afwas en schoonmaak in onze keuken ben je verantwoordelijk voor het schoon en geordend houden van de gehele keuken. Keukenapparatuur en machines moeten worden schoongemaakt, en ook zorg je ervoor dat de inpakkamer, centrale ruimtes, vloeren, wanden en het toilet spik en span zijn. Als de productiemedewerkers en koks klaar zijn met het eigen werk dan helpen ze mee - vele handen maken licht werk.

Wie zoeken wij?

Als ideale medewerker afwas en schoonmaak ben je zelfstandig, flexibel en weet je van aanpakken. Om in onze keuken te werken hoef je geen hardcore foodie te zijn, als je maar wel geïnteresseerd bent in goed en gezond eten. We zoeken dus iemand die:

  • verantwoordelijk is, allround en goed samenwerkt in teams;
  • gemotiveerd is en zich verantwoordelijk voelt voor topkwaliteit;
  • nauwkeurig, gestructureerd en ordelijk werkt;
  • al enige ervaring op heeft gedaan in een spoelkeuken;
  • de HACCP-voorschriften kent en dus kritisch is op hygiëne en kwaliteit;
  • in (de buurt van) Amsterdam woont of het niet erg vindt om te reizen;
  • flexibel is en parttime of fulltime beschikbaar is tijdens de openingstijden van onze keuken, dus tussen 07.30 en 16.00 uur.

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je een passend salaris, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: mail Jochem Loots, Manager Marqt Keuken, jloots@marqt.nl.