Wat houdt de functie in?

Ook op het gebied van houdbare producten heb je goede keuzes. Bijvoorbeeld tomatensaus die niet vol zit met suiker, koffiebonen van plantages waar eerlijk wordt gewerkt en chocola uit een eerlijke keten. Op de afdeling kruidenierswaren zijn we kritisch op kwaliteit. We zoeken een klantgerichte afdelingsmanager die sfeer creëert, onze visie begrijpt en dit perfect kan overbrengen op zijn/haar collega’s en klanten.

Over Marqt


Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol


Op de afdeling kruidenierswaren vind je lekkere en verantwoord geproduceerde producten die je langer kunt bewaren, van pasta’s en sauzen tot de lekkerste granola’s, soepen, kookpakketten en een Aziatische lijn. Als afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor deze ‘eigen’ winkel binnen onze winkel. Je runt de afdeling van begin tot eind, van producten bestellen tot deze mooi presenteren.

Je bent eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Als inspirerende vraagbaak stuur je teams aan om klanten iedere dag met een goed gevoel bij ons de deur uit te laten lopen. Vol energie leid je medewerkers op tot proactieve sociale foodexperts met klantinzicht. Toon initiatief, op jouw manier en mét karakter - dat zien we graag in onze winkel.

Kort samengevat heb je als Afdelingsmanager vier belangrijke taken:
 • ervoor zorgen dat de basis altijd op orde is via juiste bestellingen, de juiste bereiding en verpakking, minimale derving, optimale roosters, etc;
 • klanten en je team inspireren met aantrekkelijke productpresentatie en door je vakkennis te delen over producten én hoe ze worden gemaakt;
 • specialistische, servicegerichte afdelingsteams samenstellen van vullers en logistiek medewerkers;
 • de klantervaring dagelijks verbeteren door samen met je team door te sturen op resultaten.

Wie zoeken wij?

Als ideale Afdelingsmanager ben je wat ons betreft ondernemend, klantgericht en gepassioneerd over wat je verkoopt. Je bezit mensenkennis en bent vrolijk en positief - eigenschappen waarmee je teams kunt inspireren, overtuigen, ontwikkelen en aansturen. Daarbij zien we graag dat je:
 • ervaring hebt met retail, hospitality of horeca;
 • van aanpakken weet en eerder teams hebt aangestuurd;
 • collega’s vanuit motivatie en enthousiasme in beweging kan krijgen;
 • snapt hoe je een afdeling er schitterend uit kunt laten zien;
 • op zoek bent naar een fulltime baan;
 • in (de buurt van) de stad woont waar de winkel gevestigd zit;
 • flexibel en beschikbaar bent tijdens de openingstijden (avond & weekenden).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen via de Marqt Academy. Met de verantwoordelijkheid zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?


Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: mail Jeroen Bouwmans, regiomanager Amsterdam, jbouwmans@marqt.nl.