Wat houdt de functie in?

Op ons distributiecentrum (DC) in Amsterdam rijden partners/leveranciers de hele dag in en uit. Soms zijn ze vroeg, soms laat, maar altijd moeten de producten netjes en op tijd naar de winkels. Zonder ons loyale DC-team zou dit nooit lukken. We zijn opzoek naar nieuwe sterke en betrouwbare collega’s. Mensen die tegen een geintje kunnen en graag de handen uit de mouwen steken, want op het DC is het hard werken, dag en nacht, 24/7.

Over Marqt

Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners.


Wie zoeken wij?

Over de rol

Als medewerker op het DC werk je met je hoofd én handen. Iedere dag komen er enorme vrachten producten binnen die zo snel mogelijk in vrachtwagens naar de winkels moeten, spitsuur of niet. Je voert taken van je leidinggevende snel, secuur en gestructureerd uit. Het is hollen of stilstaan, bij drukte zie je snel resultaat. Mede dankzij je loyale, vrolijke collega’s waarmee je iedere dag een boel werk verzet, processen perfectioneert en natuurlijk, ook de nodige lol trapt.

Op het DC is iedere dag, ieder uur en ieder kwartier anders. Het ene moment wacht je op een nieuwe vracht, het volgende staat de truck in de hal en moet je producten snel uitladen, controleren en exact volgens order verschepen naar de vrachtwagens. Toon initiatief en kies de werkwijze die bij je past, maar altijd in overleg met je collega’s. Communiceren en delegeren zijn cruciaal om te kunnen genieten van lege vloeren, waterdichte administratie en tijdig vertrokken trucks.

Je werkzaamheden samengevat:

 • Orderpicken.

  Je selecteert de producten die winkels hebben besteld in de aangegeven aantallen, zet deze klaar en verwerkt de order administratief voor 100% kloppend magazijnbeheer.
 • Overslag/crossdock werkzaamheden.

  Leveringen aannemen en controleren - emballage/fusts/kratten waarin producten worden uitgeleverd tellen en registreren.
 • Het inladen van vrachtwagens.

  De juiste bestellingen inladen voor transport naar de juiste winkels, volgens strakke planning en rekening houdend met strenge eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne.
 • Teamwork.

  Je werkt samen met flexibele, harde werkers. Je helpt elkaar, springt bij waar nodig en stelt je hulpvaardig op, ook als jij of je collega bijvoorbeeld een dienst wilt ruilen.

Wat biedt Marqt?

Wie zoeken wij?

Als ideale medewerker op het DC ben je sterk, pragmatisch en zelfstandig, maar ook in staat goed samen te werken, te coördineren en bij te dragen aan de losse en gezellige sfeer waarin we werken. Daarbij hopen we dat je:

 • op zoek bent naar een parttime/fulltime baan;
 • flexibel bent en beschikbaar voor ons vaste dag- en nachtteam
 • enthousiast bent en positief ingesteld;
 • graag de handen uit de mouwen steekt en goed samenwerkt in teams;
 • initiatief neemt en constructief met je tijd omgaat;
 • in (de buurt van) Amsterdam woont;
 • Nederlands sprekend en schrijvend.
 • Basis kennis van excel

Wat biedt Marqt?

Een dynamische werkomgeving met bruisende energie, waar je ruimte krijgt om initiatief te tonen, veel werk te verzetten en ervaring op te doen in de logistieke wereld. Met hardwerkende, stevige collega’s waar je altijd wat van kunt leren.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: bel Nevzat Demirel, Manager Distributiecentrum, telefoonnummer 06-52498759.