Wat houdt de functie in?

Mals vlees van duurzaam gehouden dieren, vijf soorten oesters en minstens twaalf soorten verse vissen als tarbot, roodbaars, heilbot en handgesneden haring. Zeker wat vlees en vis betreft heeft Marqt een unieke positie in de retail - en dat vraagt om vakmensen. We zoeken een afdelingsmanager die de natuur net zo liefheeft als wij, servicegericht is en collega’s kan inspireren en opleiden.

Over Marqt


Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol


Op de versafdeling voor vis en vlees werk je met producten rechtstreeks uit de natuur. Dat betekent dat ons assortiment er iedere dag anders uit kan zien en je regelmatig in aanraking komt met nieuwe smaken, soorten en combinaties. Een ding is zeker: alles is duurzaam gevangen of geproduceerd en via eerlijke handel ingekocht. Koren op je molen; je bent een liefhebber die kwaliteit waardeert en er alles aan doet om een zo goed mogelijk product aan klanten mee te geven.

Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen kraam binnen onze winkel. Je runt de afdeling van begin tot eind, van producten bestellen tot deze mooi presenteren en van fileren tot schoonmaken en marineren. Je borgt de kwaliteit, houdt rekening met HACCP-richtlijnen en creëert sfeer zoals die hoort bij een verse afdeling. Proeven mag, net als eindeloos vragen stellen en nog belangrijker: de juiste antwoorden krijgen. Je vakidiotie steekt je collega’s aan.

Als leidinggevende ben je eerste aanspreekpunt voor klanten, maar ook voor je collega’s, op welke afdeling dan ook. Als inspirerende vraagbaak stuur je teams aan om klanten iedere dag met een goed gevoel bij ons de deur uit te laten lopen. Vol energie leid je medewerkers op tot proactieve sociale foodexperts met klantinzicht. Toon initiatief, op jouw manier en mét karakter - dat zien we graag.

Kort samengevat heb je als Afdelingsmanager vier belangrijke taken:
 • ervoor zorgen dat de basis altijd op orde is via juiste bestellingen, de juiste bereiding en verpakking, minimale derving, optimale roosters, etc;
 • klanten en je team inspireren met aantrekkelijke productpresentatie en door je vakkennis te delen over producten én hoe ze worden gemaakt;
 • specialistische, servicegerichte afdelingsteams samenstellen;
 • de klantervaring dagelijks verbeteren door samen met je team door te sturen op resultaten.

Wie zoeken wij?

Als ideale Afdelingsmanager ben je wat ons betreft ondernemend, klantgericht en een echte kenner van het product dat je verkoopt. Je bezit mensenkennis en bent vrolijk en positief - eigenschappen waarmee je teams kunt inspireren, overtuigen, ontwikkelen en aansturen. Daarbij zien we graag dat je:
 • ervaring hebt met retail, hospitality of horeca;
 • van aanpakken weet en eerder teams hebt aangestuurd;
 • collega’s vanuit motivatie en enthousiasme in beweging kan krijgen;
 • specialistische kennis hebt over (in dit geval) vis en vlees;
 • snapt hoe je een afdeling er schitterend uit kunt laten zien;
 • op zoek bent naar een fulltime baan (37 uur per week);
 • in (de buurt van) de stad woont waar de winkel gevestigd zit;
 • flexibel en beschikbaar bent tijdens de openingstijden (avond & weekenden).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen via de Marqt Academy. Met de verantwoordelijkheid zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?


Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: belGerjan Mengerink, Winkelmanager,020-8208792.