Wat houdt de functie in?

Op onze afdeling Finance is bij de goederenadministratie op korte termijn plek voor een nauwkeurige en cijfermatig onderlegde collega. Je zorgt ervoor dat de afspraken die we met onze partners, boeren en telers maken op administratief vlak effectief en efficiënt verwerkt worden. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig, volledig en juist verwerken van diverse administratieve gegevens. Je werkt nauw samen met de andere collega’s binnen ons Finance team, maar je hebt ook contact met andere afdelingen binnen onze organisatie en met onze partners. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je rapporteert aan de Teamlead Finance.

Over Marqt


Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.


Wie zoeken wij?

De medewerker die wij zoeken:

  • heeft minimaal en aantoonbaar MBO4 werk- en denkniveau;
  • heeft een goede beheersing van verschillende computersoftwareprogramma’s, met name van Excel;
  • werkt accuraat en planmatig en heeft een goed cijfermatig inzicht;
  • signaleert en acteert op onregelmatigheden;
  • is circa 24 uur per week beschikbaar (werkdagen/-tijden in overleg);

En, last but not least, wil samen met ons de wereld een beetje beter maken.


Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt je verder te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Met de verantwoordelijkheid zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt en de mogelijkheid om je werktijden in overleg vast te stellen.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de medewerker Finance die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Margriet Bekedam (HR), 06-15613576 of margriet.bekedam@marqt.com.