Wat houdt de functie in?

Bij Marqt vind je producten die wat ons betreft goede keuzes zijn. Producten met zo min mogelijk toegevoegde suikers, dagverse melk en liefst groente en fruit van Nederlandse bodem. Voor de afdeling kruidenierswaren zoeken we een kritische en klantgerichte leerling die helpt de winkel er piekfijn uit te laten zien. Je leert van de afdelingsmanager kruidenierswaren en staat altijd klaar om collega’s of klanten te helpen.

Over Marqt

Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol

Als leerling op de afdeling kruidenierswaren doe je ervaring op met alles wat komt kijken bij het opstarten, draaiende houden en afsluiten van de winkel. Veel logistiek werk dus, van voorraadbeheer tot vullen. Je houdt de schappen netjes, schoon en representatief. Je leert snel zelfstandig opereren, ondersteunt de afdelingsmanager en vervangt hem of haar bij afwezigheid. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten snel, vriendelijk en goed worden geholpen.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende belangrijke taken:

  • de winkel er verzorgd en aantrekkelijk uit laten zien door de schappen goed gevuld en representatief te houden;
  • proactief op klanten afstappen om ze vertellen over ons assortiment;
  • de klantervaring samen je team iedere dag helpen verbeteren;
  • producten prijzen, schappenplannen uitvoeren en een goede ontvangst, controle en registratie van goederen;
  • meewerken aan een waterdicht magazijnbeheer.

Wie zoeken wij?

Een ideale leerling kruidenierswaren is klantgericht, houdt van aanpakken en kan goed samenwerken. Hij of zij neemt verantwoordelijkheid en kan goed zelfstandig werken. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je:

  • op zoek bent naar een plek waar je vier dagen per week al werkend kunt leren, de vijfde dag ga je naar school (BBL-opleiding);
  • geïnteresseerd bent in retail, logistiek en duurzaam ondernemen;
  • mensen inspireert en in beweging krijgt vanuit motivatie en enthousiasme;
  • woont in (de buurt van) de stad waar de winkel is gevestigd;
  • flexibel beschikbaar bent tijdens de openingstijden van onze winkel (ook in de avonden en weekenden).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: bel Paul Kanbier, Winkelmanager,023-8200929.