Wat houdt de functie in?

Marqt maakt kant-en-klaargerechten met de mooiste producten uit onze winkel, iedere dag vers en volgens origineel recept. In de keuken in Amsterdam West werken gepassioneerde koks aan smaakinnovaties: korreltje peper hier, snufje komijn daar en altijd de radio op volume tien. De ene dag maak je oriëntaalse gerechten, de andere dag lasagnes en weer een andere dag Hollandse stamppot. Afhankelijk van de vraag van onze winkels én van het seizoen. Word jij één van onze koks? We maken graag kennis met je!

Over Marqt

Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. In de Marqt Keuken maken we van producten uit de winkel de lekkerste soepen en kant-en-klaar maaltijden. Deze gaan iedere dag vers naar de winkel, waar ze worden verkocht.

Over de rol

Als productiekok in onze keuken is het je belangrijkste taak om te koken volgens onze originele recepturen. Je zorgt er hierbij voor dat de ingrediënten voldoen aan de hoge kwaliteits- en hygiëne-eisen en houdt rekening met de afgesproken werkwijzen en presentatie. Ook zorg je zelf voor de juiste voorbereidingen: ingrediënten wassen, snijden en portioneren. Zijn de gerechten klaar? Dan gaan ze naar het inpakteam zodat jij je handen vrij hebt om voorbereidingen te treffen voor de volgende dag én om de keukenapparatuur en -machines schoon te maken, want ook dat behoort tot je vaste taken. Dit doe je natuurlijk samen met je collega’s - vele handen maken licht werk.


Wie zoeken wij?

Als ideale productiekok ben je zelfstandig, flexibel en gepassioneerd. Je hoeft geen hardcore foodie te zijn, als je maar wel geïnteresseerd bent in goed en gezond eten. We zoeken dus iemand die:

  • ervaring heeft met koken in een productieomgeving (minimaal 3 jaar);
  • bekend is met verschillende kook- en snijtechnieken;
  • passie heeft voor koken met bijzondere, duurzaam gemaakte producten;
  • verantwoordelijk is, allround en een creatieve teamspeler;
  • van aanpakken weet en goed samenwerkt in teams;
  • gemotiveerd is en zich verantwoordelijk voelt voor topkwaliteit;
  • nauwkeurig, gestructureerd, kritisch en ordelijk werkt;
  • de HACCP-voorschriften kent en dus kritisch is op hygiëne en kwaliteit;
  • in (de buurt van) Amsterdam woont of het niet erg vindt om te reizen;
  • flexibel is en beschikbaar tijdens de openingstijden van onze keuken, dus van maandag t/m zaterdag tussen 07.30 en 16.00 uur.

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen en je verder te ontwikkelen. Verder een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op jouw boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: bel Jochem Loots, Manager Marqt Keuken, +31 6 14 87 86 77.