Wat houdt de functie in?

Marqt maakt kant-en-klaargerechten met de mooiste producten uit onze winkel, iedere dag vers en volgens origineel recept. In de keuken in Amsterdam West werken gepassioneerde chefs aan smaakinnovaties: korreltje peper hier, snufje komijn daar en altijd de radio op volume tien. Geen gerecht zou bijtijds de deur uitgaan als we geen teams hadden voor inpakken, mise-en-place en controles. Wil jij zo’n helpende hand zijn in onze keuken? We maken graag kennis met je.

Over Marqt

Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol

Als productiemedewerker in onze keuken kun je twee dingen doen: inpakken of helpen met de voorbereiding. In het eerste geval ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van de bestellingen voor onze winkels. Van het secuur afwegen, portioneren en labelen van kant-en-klaargerechten tot deze verzendklaar maken op basis van een orderbon. Samen met hardwerkende collega’s werk je op hoog tempo om alles op tijd klaar te hebben, maar altijd in een relaxte, losse sfeer.

Ook kun je ingedeeld worden in het team dat ondersteunt bij het koken. Je helpt met voorbereidingen, zoals de mise-en-place: ingrediënten wassen, snijden, portioneren en indien nodig, (vóór)koken. Je houdt hierbij altijd rekening met de chefs instructies, receptuur, werkwijze en gewenste presentatie. Bovendien zorg je ervoor dat de ingrediënten voldoen aan de hoge kwaliteits- en hygiëne-eisen.

Als je het kookvak al een beetje kent, dan weet je dat er einde rit altijd moet worden schoongemaakt. Ook dat behoort tot je vaste taken. Keukenapparatuur en machines worden weer schoon klaargezet voor de volgende ochtend, en ook de inpakkamer, centrale ruimtes, vloeren, wanden en het toilet maak je weer spik en span. Samen met je collega’s natuurlijk - vele handen maken licht werk.


Wie zoeken wij?

Als ideale keukenmedewerker ben je zelfstandig, flexibel en gepassioneerd. Je hoeft geen hardcore foodie te zijn, als je maar wel geïnteresseerd bent in goed, gezond eten, en misschien wel in een baan als chef. We zoeken dus iemand die:

  • verantwoordelijk is, allround en een creatieve teamspeler;
  • van aanpakken weet en goed samenwerkt in teams;
  • passie heeft voor koken met bijzondere, duurzaam gemaakte producten;
  • gemotiveerd is en zich verantwoordelijk voelt voor topkwaliteit;
  • nauwkeurig, gestructureerd, kritisch en ordelijk werkt;
  • de HACCP-voorschriften kent en dus kritisch is op hygiëne en kwaliteit;
  • bekend is met verschillende kook- en snijtechnieken;
  • in (de buurt van) Amsterdam woont of het niet erg vindt om te reizen;
  • flexibel is en beschikbaar tijdens de openingstijden van onze keuken, dus van maandag t/m vrijdag tussen 07.30 en 16.00 (en soms ook op zaterdag).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen. Verder natuurlijk een prima salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden en 8% vakantietoeslag.

Interesse of meer informatie?

Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: bel Jochem Loots, Manager Marqt Keuken, +31 6 14 87 86 77.