Wat houdt de functie in?

Weet je waarom je tomaten beter buiten de koelkast kunt bewaren, telen op cocos net zo goed is als in de volle grond en boeren soms te klein zijn voor een biologisch keurmerk, maar die eigenlijk wel verdienen? Marqt zoekt een servicegerichte vakgek die inspirerend en gestructureerd leiding kan geven op onze AGF-afdeling.

Over Marqt


Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol


De Afdelingsmanager die we zoeken is een specialist in groente en fruit. We zijn erg trots op onze versafdelingen; in deze categorieën kunnen we bij uitstek laten zien waar we voor staan: lekker, goed en gezond eten. Bij AGF vertaalt zich dit naar zo veel mogelijk onbespoten groente en fruit, origineel assortiment en vakmensen die iets bijzonders kunnen vertellen over partners, producten en mooie smaakcombinaties.

Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor je eigen kraam binnen onze winkel. Je runt de afdeling van begin tot eind, van producten bestellen tot deze mooi presenteren. Je borgt de kwaliteit en houdt rekening met HACCP-richtlijnen. Wil een klant iets proeven, dan kan dat natuurlijk. Die unieke smaken bewijzen waarom duurzaamheid loont.

Als leidinggevende ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s. Als inspirerende vraagbaak stuur je teams aan om klanten iedere dag met een goed gevoel bij ons de deur uit te laten lopen. Vol energie leid je medewerkers op tot proactieve sociale experts met klantinzicht. Toon initiatief. Doe het op jouw manier en mét karakter.

Kort samengevat heb je als Afdelingsmanager vier belangrijke taken:
 • ervoor zorgen dat de basis altijd op orde is via juiste bestellingen, de juiste bereiding en verpakking, minimale derving, optimale roosters, etc;
 • klanten en je team inspireren met aantrekkelijke productpresentatie en door je vakkennis te delen over producten én hoe ze worden gemaakt;
 • specialistische, servicegerichte afdelingsteams samenstellen;
 • de klantervaring dagelijks verbeteren door samen met je team door te sturen op resultaten.

Wie zoeken wij?

Als ideale Afdelingsmanager ben je wat ons betreft ondernemend, klantgericht en een echte kenner van het product dat je verkoopt. Je bezit mensenkennis en bent vrolijk en positief - eigenschappen waarmee je teams kunt inspireren, overtuigen, ontwikkelen en aansturen. Daarbij zien we graag dat je:
 • ervaring hebt met retail, hospitality of horeca;
 • van aanpakken weet en eerder teams hebt aangestuurd;
 • collega’s vanuit motivatie en enthousiasme in beweging kan krijgen;
 • specialistische kennis hebt over (in dit geval) groente en fruit;
 • snapt hoe je een afdeling er schitterend uit kunt laten zien;
 • op zoek bent naar een fulltime baan (37 uur per week);
 • in (de buurt van) de stad woont waar de winkel gevestigd zit;
 • flexibel en beschikbaar bent tijdens de openingstijden (avond & weekenden).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen via de Marqt Academy. Met de verantwoordelijkheid zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?


Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen mail dan naar Erick Veaizan, winkelmanager, bl-heemstede@marqt.nl