Wat houdt de functie in?

Van echte Parmigiano Reggiano tot camemberts en een bakkerij met de lekkerste desem-, tarwe- en meergranenbroden. Marqt zoekt een medewerker voor de verse kaas- en broodafdeling; een kraam met de kwaliteiten van een speciaalzaak, waar we alles met de hand snijden, schaven en bakken.

Over Marqt


Sinds 2008 stelt Marqt alles in het werk om gezond en goed eten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Producten die zijn gemaakt met liefde voor de dieren, natuur en mensen die dat lekkere eten voortbrengen. Belangrijk, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook die van de planeet. Zo bouwen we vol overtuiging aan een duurzaam en eerlijk verkoopplatform voor onze partners. In onze winkel komt alles bij elkaar: klanten, partners en hun prachtige producten.

Over de rol


De medewerker die we zoeken is een specialist op het gebied van kaas en brood, of hier in ieder geval in geïnteresseerd. We blinken uit in onze versafdelingen, mede dankzij ons vakkundige personeel. Je draait mee in de ’winkel binnen de winkel’, van bestellen tot aantrekkelijke presentatie en strikte hygiënecontroles.

Onze broden worden op de meeste locaties ter plekke gevormd en gebakken. Op de kaasafdeling vind je een breed assortiment originele smaken, van oer-Hollandse Boerenkaas tot DOP buffelmozzarella, Franse schimmelkazen en harde varianten uit de Zwitserse alpenweiden. Kwaliteit en smaak staan voorop. Wil een klant iets proeven, dan kan dat. Vragen over producten beantwoord je deskundig en sympathiek. Dat kun je, omdat je elke dag leert van vakkundige collega’s.

Als medewerker Kaas & Brood zijn je vier belangrijkste taken:
 • ervoor zorgen dat de versafdelingen goed gevuld en op orde zijn via het aannemen en controleren van de vracht, de juiste bestellingen, goede presentatie en hygiëne- en kwaliteitscontroles;
 • klanten en collega’s helpen en inspireren door de producten mooi te presenteren, sampling te verzorgen, vakkennis te delen en dit altijd op je eigen, unieke manier te doen;
 • gedurende de dag kritisch blijven op versheid en kwaliteit en aan het einde van je dienst de afdeling netjes achterlaten voor je collega, of die nu vlak na jou of de volgende dag begint;
 • medeverantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling, zoals de omzet, dus altijd bezig de klantervaring samen met je collega’s te verbeteren.

Wie zoeken wij?

Als ideale medewerker ben je wat ons betreft zelfstandig, flexibel, klantgericht en gepassioneerd. Ook vinden we het belangrijk dat je vrolijk bent en altijd je best doet om klanten zo goed mogelijk te helpen. We zoeken dus iemand die:
 • op zoek is naar een parttime baan (8 - 16 uur per week);
 • enthousiast is en ervan houdt om intensief met klanten te werken;
 • van aanpakken weet en goed samenwerkt in teams;
 • kennis heeft of wil opdoen over kaas en brood;
 • al eerder in een winkel heeft gewerkt of een achtergrond heeft in de horeca;
 • verkoopkansen ziet en deze optimaal benut;
 • in (de buurt van) de stad woont waar de winkel gevestigd is;
 • flexibel is en beschikbaar tijdens de openingstijden van onze winkel (ook avonden en weekenden).

Wat biedt Marqt?

Een inspirerende werkomgeving met ongekende energie, waar je de ruimte krijgt om nieuwe kennis op te doen, door te groeien en je verder te ontwikkelen via de Marqt Academy. Met de verantwoordelijkheid zelf te handelen naar wat op jouw vakgebied relevant is. Mits in goed overleg, natuurlijk.

Daarnaast krijg je een salaris conform de CAO voor het Levensmiddelenbedrijf, 8% vakantietoeslag en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting op je boodschappen bij Marqt.

Interesse of meer informatie?


Ben jij de man of vrouw die we zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Voor vragen of meer informatie: mail Ruth Brete, Winkelmanager, bl-hoofddorpweg@marqt.nl