Walnoot-Salie worst

Brandt & Levie, smaak & kwaliteit, walnoot & salie! De koningen van het worstenschap maakten samen met Marqt een exclusieve braadworst met heerlijk geurende gedroogde salie, de beste walnoten uit Chili, vlees van goed gehouden Nederlandse varkens en een vleugje citroenschil. Vanaf 15 september liggen de worsten in de winkels! Om dat te vieren mogen we een exclusieve workshop weggeven aan 5 koppels.

Workshop worstmaken winnen?

Dat wil je! Speciaal voor Marqt klanten openen ze bij Brandt&Levie hun keukens voor het geven van een workshop worstmaken. Altijd al de geheimen van het worst maken willen weten? Grijp dan nu je kans. Tijdens de workshop hoor je eerst meer over de werkwijze en filosofie van Brandt & Levie. Daarna ga je zelf braadworsten maken. Iedereen mag zijn of haar eigen smaak maken. De worsten mag je na de workshop natuurlijk mee naar huis nemen. Fun fact - De workshop kost normaal gesproken 75 euro p.p.

Meedoen? Tag iemand die worst lust!

Tag iemand die worst lust onder de Facebook en Insta post van dinsdag 14 september. Bonuspunten als je daarbij vermeld waarom je graag met hij/zij/hen samen deze workshop wilt winnen.

Actie voorwaarden:

  • De actie loopt tot 31 oktober 2021. Je dingt mee naar de prijs door op Instagram óf Facebook iemand te taggen die de Brandt&Levie workshop verdient.
  • De workshop vindt plaats op donderdag 6 januari van 16.00u tot 20.00u in Amsterdam. Tijdens de avond wordt je getrakteerd op een heerlijke maaltijd.
  • Heb je gewonnen? Dan berichten we je via DM op 1 november 2021.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • Het is niet mogelijk de workshop op een andere datum in te halen.

Crunchy crostini

De walnoot-salie worst die we met Brandt & Levie ontwikkelden is werkelijk overal lekker bij, maar we zijn de beroerdste niet en geven graag een goed recept. Wat dacht je van een crunchy crostini belegd met sappige paddenstoelen en knapperig gebakken worst?