Ingrediënten
- 1 kleine watermeloen
- 1 ui
- 1 rode peper
- 2 tomaten
- 1/2 blikje tomatenblokjes
- 2 Brandt & Levie citroen & tijmworstjes (Is met alle Brandt & Levie worstjes even lekker!)
- 75g gemengde sla
- 30g feta
- 1 takje munt
- 1 el olijfolie
- peper en zout naar smaak
Wat heb je verder nodig:
- BBQ of grillpan
Lekker met:
Stokbrood of couscous of bulgur met citroenrasp
Wijntip:
Biologische Nero d’avola Rosé

Tomaten(salsa) over?
Maak een snelle tomaten paprikasoep. Hak een ui fijn. Snijd 2 paprika’s in stukken. Verhit olijfolie in een pan en bak de ui en paprika rondom bruin. Voeg een blikje tomatenblokjes (en/of een paar extra tomaten of leftover tomatensalsa) en 500ml groentebouillon toe. Laat 10 minuten zachtjes koken. Pureer de soep, breng op smaak met zout en peper. Garneer met feta.