Ingrediƫnten
- 2 eieren
- 200ml volle melk of
- plantaardige drink
- 100ml bietensap
- 100g boekweitmeel
- 6 el kokosyoghurt
- 120g vers fruit
- 4 tl agave siroop
- 1 blokje witte chocolade
- 20 -50g roomboter
- 1 mespuntje zout
Lekker met:
Chocoladepasta of vanille ijs.
Bereiding
- Klop de eieren met de melk los. Voeg het bietensap en een mespuntje zout toe en roer goed door. Voeg beetje bij beetje het boekweitmeel toe en roer goed door zodat er zo min mogelijk klontjes ontstaan. Voeg een mespuntje zout toe en roer opnieuw door.
- Verhit wat boter in de kleine koekenpan (ca. 20cm doorsnede) en schenk 1 soeplepel beslag in de pan. Bak de pannenkoek in 2 minuten gaar, draai om en bak ook de andere kant 2 minuten. Bak zo alle pannenkoeken.
- Leg op elk bord 2 pannenkoeken en vul ze met kokosyoghurt, aardbeien, rode bessen en bosbessen. Garneer met een drizzle van agave siroop en wat geraspte witte chocolade.

Ingrediƫnten over?
Maak van wat je over hebt een lekkere smoothie ontbijtbowl. Doe het bietensap en kokosyoghurt samen met wat agave siroop in een blender. Schenk over in een kom, garneer met vers fruit en wat muesli.