Voor ieder wat wils

Of je nou fan bent van pasta, roti, curry of rendang of salades: we hebben een gezonde maaltijd voor elke trek. Staat in een handomdraai op tafel. Alles is verantwoord en met liefde gemaakt, met respect voor mens en milieu. Speciaal voor jou, door onze maaltijdpartners.

Uit de Keuken van Maass

Wat krijg je als je een chef en een receptenmaakster in de keuken zet? Jeroen Maass en Louise du Toit maken vegan en vegetarische variaties op klassieke gerechten. Zo bedachten ze een vegetarische versie van Russische stroganoff, met portobello, vodka en chilipeper. En wat dacht je van een mild pittige curry met flespompoen, gedroogde mango en cashewnoten? Alle gerechten Uit de Keuken van Maass zitten boordevol groenten en spannende smaken. Welke ga jij proberen?

StarCuisine

Een rijsttafel maken is zo gepiept dankzij StarCuisine, onze trouwe leverancier van Oosterse maaltijden. Hun Indonesische rendang is ongekend smeuïg: echt comfort food nu het wat kouder wordt! Ook hun Thaise basil chicken en Surinaamse roti zijn favoriet in ons maaltijdenschap. Lekker combineren dus, want alle kant-en-klaar maaltijden zijn deze maand extra voordelig.

Crave & Urban Salad

Je kent ze vast nog van hun Doneer een salade voor de zorg-actie; CRAVE en Urban Salad hebben het hart op de goede plek. Hun biologische maaltijdsalades zijn al jaren favoriet in ons maaltijdenschap. Chef Claire Sullivan maakt voor CRAVE salades boordevol lekkere granen, nootjes, seizoensgroenten, zodat je lekker kunt variëren. Bij Urban Salad zijn ze goed in de klassiekers, zoals Chicken Caesar, Caprese en Tuna Nicoise. Sla je slag (get it?) en bon appetit!

Marqt Keuken

In onze eigen Marqt keuken in Amsterdam koken we zoals jij dat thuis ook zou doen. Alleen zijn onze pannen wat groter! Alle ingrediënten zijn supervers en biologisch. Combineer dat met een steengoed recept en voila! De heerlijkste maaltijden voor thuis. Favoriet van het eerste uur: de lasagne. Het gehakt gaart urenlang in een heerlijk gekruide tomatensaus. Daarna gaat ‘ie in de oven en trekken de smaken en kruiden in de lasagnebladen. Als je ‘m thuis in de oven stopt smelt de kaas tot een heerlijk gratinlaagje. Eet smakelijk!