Monarco
Biologische
Verdicchio Classico
Volgens wijnhuis Moncaro is biologische wijnbouw niet alleen goed voor de boeren, maar ook voor de wijn. De druiven worden met de hand geplukt en alleen doorstaan alleen de beste druiven de selectie.Deze goede zorgen leidt tot een strogele, droge wijn met groene tinten. De wijn is een beetje ingetogen en heeft heerlijke fruitaroma’s. Een perfecte match voor visgerechten, pasta, salades en asperges. Nu al een klassieke Classico!
€ 7.49 per fles
Domaine Azan
Biologische
Picpoul de Pinet
Wijn van de Picpoul druif? Je ziet het niet vaak, maar in Pinet zijn ze expert in het verbouwen van deze druif. Bij Domaine Azan zijn ze daarnaast al sinds 1985 bezig met biologische wijnbouw.
Het resultaat is een frisse wijn met groene tinten. Je ruikt citrus van citroen en grapefruit, aangevuld met witte perzik. Probeer dit wijntje eens bij visgerechten zoals mosselen, oesters en garnalen of bij zachte geitenkaas - succes verzekerd.
€ 9,99 per fles

Rodolia
Biologische
Granacha Rosé
De naam Rodolia is een verwijzing naar Rodolia Cardinalis, een lieveheersbeestje die op een natuurlijke manier de oogst beschermd. De wijn van Rodolia wordt dan ook biologisch verbouwd, en zit vol met de kracht vanuit de natuur zelf. Deze wijn is gemaakt van de Garnacha druif, een ideale druif om roséwijn van te maken. Je drinkt ‘m het liefst zo jong mogelijk, zodat de volle body en fruitige aroma volledig naar voren komen. Ideaal voor in het lentezonnetje!
€ 4.29 per fles
Giol
Biologische
Pinot Grigio
Deze wijn komt uit Noord-Italië, een gebied dat zich kenmerkt door vruchtbare grond en Pinot Grigio druiven. Deze druif levert wijnen die gewaardeerd worden door het gebrek aan uitschieters. Op het gebied van aroma’s, zuurgraad en body scoren deze wijnen namelijk precies gemiddeld. Zo krijg je een fruitige wijn die goed in balans is. Drink ‘m bijvoorbeeld bij lichtere gerechten zoals asperges, gevogelte, salades en witte vis. Een keer wat anders? Probeer ‘m dan bij pittige oosterse gerechten!