Laat je Marqt favorieten thuisbezorgen

Toch nog wat vergeten? Laat je Marqt favorieten thuisbezorgen! Vanaf vandaag brengt Uber Eats je boodschappen binnen 30 minuten naar je toe.

En de keuze is reuze, want je kunt uit ruim 500 Marqt-producten kiezen. Onze lekkerste borrelhappen, bier & wijn, kant-en-klaar-maaltijden én dagelijkse boodschappen heb je zo razendsnel in huis. Of op kantoor, of in het park, dat is helemaal aan jou.

Onze producten zijn verkrijgbaar van 11:00 tot 19:00 uur en worden bezorgd binnen de ring van Amsterdam, in Heemstede en delen van Haarlem.

En nu dus ook in Den Haag!

Vanaf vrijdag 9 juli bestel je al je Marqt favorieten ook in de hofstad. Met de promotiecode DHMARQT krijg je t/m 25 juli onbeperkt gratis bezorging. Ga dus snel naar www.ubereats.com of download de Uber Eats app.

Eerlijk eten is de boodschap

We zijn er trots op de eerste supermarkt te zijn die zich aansluit bij Uber Eats. Zo maken we eerlijke producten bereikbaar voor een groter publiek, en wordt het nog makkelijker om dagelijks verse producten in huis te halen.

Bezorggebied

Benieuwd waar we precies bezorgen? Kijk op deze kaartjes. En woon je nou precies in het grensgebied, vul dan je postcode in op de website van Uber Eats of in de app.

Bezorggebied Den Haag
Bezorggebied Amsterdam
Bezorggebied Heemstede en delen van Haarlem