Er zijn drie Ekoplaza Foodmarqt vestigingen geopend! Hier kan je nu terecht voor écht lekker biologisch eten. Zien we je snel?
- Haarlemmerstraat 165
- Ceintuurbaan 402
- Bilderdijkstraat 108

De perfecte aanvulling

Ekoplaza en Marqt hebben in elkaar die perfecte aanvulling gevonden. Hierin vieren we de gelukkige samensmelting van uitmuntend lekkere smaakcombinaties: het betrouwbare karakter van Ekoplaza met de luxe uitstraling van Marqt. 

Het assortiment van Ekoplaza Foodmarqt is 100% biologisch, met uitzondering van het water, zout en de producten uit de zee. Je bent van harte welkom om onbezorgd jouw biologische boodschappen te doen van top kwaliteit.   

Uitmuntende smaak combinaties

Een lekker wijntje is één ding, bewuste wijnteelt is een belangrijke tweede. En zo geldt dat voor ál onze producten: lekker, maar ook duurzaam. Want wanneer je dit combineert, krijg je uitmuntende smaak combinaties. Stuk voor stuk te vinden bij Ekoplaza Foodmarqt. Kom je proeven?

Volop vers bij Ekoplaza Foodmarqt

Bij Ekoplaza Foodmarqt kun je terecht voor je biologische boodschappen, maar ook voor een bereidingstip, een mooi recept, kopje koffie en gezellig praatje. Bovenal is het een winkel voor thuiskoks die graag verse producten willen voelen en proeven. Ook wanner je haast hebt of geen zin om te koken, kun je bij ons terecht voor een gebalanceerde en heerlijke kant-en-klaar-maaltijd.

Lees meer