Gemak dient de mens

Boterhammen, wraps, salades en breakfast pots, allemaal dagvers, zonder conserveringsmiddelen en met nauwelijks e-nummers. Zitten ze er wel in? Dan voldoen ze aan onze richtlijnen, want E is natuurlijk ook nothing but a number. Hier vind je een handige tabel, zo weet je precies wat je eet.

De kant en klare ontbijtjes en lunches zijn makkelijk mee te nemen op weg naar je (thuis)kantoor. Ze zitten in handige ‘grab & go’ verpakkingen, die bijna helemaal bestaan uit gerecycled plastic.

Daan Coolen

Wie is BloemCool(en)?

Daan Coolen, oprichter van BloemCool, gebruikt zijn ervaring als kok om innovaties in de voedselindustrie om te zetten naar de meest fantastische producten. Hij weet niet alleen heel snel wat ‘hot’ is of gaat worden, hij weet die trends ook als de beste te vertalen. Dat doet hij in zijn proefkeuken in Badhoevedorp. Veel proeven en testen, want alleen het allerbeste haalt onze schappen natuurlijk.

Onze favorieten

Met stip op 1 ons best verkopende artikel van BloemCool is de salade met parelcouscous. Fan van groene salades? Dan is deze salade gemaakt voor jou! Groene couscous met broccoli, feta kaas en doperwten.

Zalm sandwich deluxe

Ook niet te versmaden is deze zalm sandwich. De combinatie van zalm met kappertjes is een klassieker maar blijft heerlijk! Samen met de frisse citroenmayonaise is deze sandwich een echte aanrader. Dus, weet jij al wat je gaat lunchen zo..?

Breakfast pot chia pudding

Niet zo'n liefhebber van brood of yoghurt in de ochtend? Probeer chiapudding! Chiazaad zit vol gezonde voedingstoffen en in combinatie met zaden en cranberries als topping, heeft de pudding wat meer een bite.