Ingrediënten

  • 150 g pasta (fusilli of penne)
  • ½ bakje Holie Hummus Avocado
  • 1 courgette
  • 100g groene asperges
  • 200g groene erwten (diepvries)
  • 30g pijnboompitten
  • 1 tl olijfolie
  • Snufje peper en zout
  • 2 partjes limoen
  • Optioneel: chilivlokken of hete saus.

Bereiding

  1. Kook de pasta en giet 'm af.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Kook ondertussen de erwten volgens verpakking.
  3. Snij de courgette in plakken en grill deze samen met de asperges in een pan met de olijfolie. Voeg wat zwarte peper toe.
  4. Meng alle groenten met de pasta. Roer er ook de avocado hummus door en voeg wat zout toe.
  5. Strooi de geroosterde pijnboompitten over de pasta.
  6. Serveer met een schijfje verse limoen.
  7. Lekker met wat chilivlokken of hete saus

Ook heerlijk als koude salade.

Nog meer inspirerende recepten van Holie foods vind je hier. Wat dacht je van een breakfast pie met mandarijntjes. Of een tropical tempeh bowl. Yumm!